Ontwerp aanleg Onderhoud

Tuinarchitectuur en -ontwerp

Onze werkwijze

 

De basis van elke tuin is een goed doordacht plan. Om dit te realiseren plannen we eerst een vrijblijvend gesprek, met ruimte voor advies en overleg. Bij akkoord gaan we aan de slag om het tuinontwerp te maken. Hiervoor wordt een grondige studie gestart van zowel terrein als woning. Het resultaat is een schetsontwerp dat uitvoerig besproken en aangepast wordt zodat u een tuinontwerp krijgt, volledig op maat van uw wensen en behoeften.

 

Dit tuinontwerp is het raamwerk waarbinnen uw tuin zich in de loop der jaren gaat ontwikkelen.  Na de slotbespreking maken we het eindontwerp. Hierbij horen de nodige technische plannen (voor nutsvoorzieningen en riolering) en beplantingsplannen.

 

Vanuit dit ontwerp vertrekken we om de tuin te realiseren. Wenst u ook een 3D weergave van uw tuin? Wij zorgen ervoor.

 

 

Tuinaanleg

 

Het aanleggen van uw tuin gebeurd steeds met de nodige vakkennis en oog voor afwerking. We verzorgen het totaalproject van uw tuin, met onder andere:

  • Aanleggen van verhardingen in diverse materialen (natuursteen, beton, gepolierde beton, hardhout, …) zoals: terrassen, opritten, paden, trappen…
  • Aanleggen van houten constructies zoals houten wanden, carports, tuinhuizen, poolhouse…
  • Aanleggen van zwemvijvers en vijvers: De zwemvijver zorgt voor een hele hoop zwemplezier zonder alle nadelen van de chemische producten van een klassiek zwembad
  • Algemene grondwerken
  • Groenaanleg (aanleg beplantingszone, gazonaanleg, …)
  • Aanleg van keermuren in beton ,hout ….

 

Tuinonderhoud

 

Ook na de plaatsing van uw tuin kan u rekenen op de expertise van Sequoia Tuinen. We zorgen voor de opvolging en nazorg van uw tuin. We snoeien en maaien waar nodig en zorgen dat uw tuin er weer piekfijn uit ziet.

Ook voor het vakkundig vellen van bomen kan u bij ons terecht. Heeft u vragen over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met Sequoia Tuinen.